Meteen naar de inhoud
Home » Ontwikkelingen Stichting » Eerste voedselpakkettenactie 2022

Eerste voedselpakkettenactie 2022

Vandaag is de start van onze eerste inzamelingsactie van 2022 voor Suriname. De economische situatie in Suriname is onveranderd, een groot deel van de bevolking is op dagelijkse basis aan het overleven. Het is voor deze groep elke keer opnieuw een uitdaging om in hun levensonderhoud te voorzien. Onderzoek in Suriname wijst uit dat 44% van de inwoners subjectieve armoede ervaart[i]. Volgens hen is hun inkomen onvoldoende om maandelijks rond te komen. Tijdens onze laatste voedselpakkettenactie in December werden we hier ook mee geconfronteerd. Er waren vele schrijnende gevallen. De ontvangers waren toen ontzettend dankbaar en opgelucht met de tijdelijke hulp in de vorm van een voedselpakket.  

Voedselpakket

Voor 25 euro sponsor je een volledig voedselpakket en help jij heel concreet een kwetsbaar gezin of individu in Suriname. De pakketten worden net als bij de vorige acties persoonlijk uitgedeeld. Je weet dus zeker dat je geld goed terecht komt daar waar het nodig is. Bij de verdeling wordt er samengewerkt met scholen, organisaties en stichtingen die ook dagelijks worden geconfronteerd met armoede.

Help je mee? Je kan een bijdrage voor deze actie overmaken op ons rekeningnummer NL 05 RABO 0373 3101 88 t.n.v. Stichting Hoop voor Suriname, onder vermelding van voedselpakkettenactie. Je kunt ook makkelijk geld overmaken via de onderstaande betaallink.

Dit is een betaalverzoek voor Donatie Hoop voor Suriname. Je mag zelf het bedrag kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!


https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=f3quXCCnT9Clm7Z00c4LrA

Vanwege de ANBI status van de Stichting Hoop voor Suriname zijn de  financiĆ«le giften fiscaal aftrekbaar.  


[i] Hoe arm is Suriname? 2015. P 587. Acadamic Journal of Suriname. Sobhie R, Deboosere P, Dekkers G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *