Meteen naar de inhoud
Home » Ontwikkelingen Stichting » Financieel verslag 2023

Financieel verslag 2023

Bij Stichting Hoop voor Suriname zetten we ons onvermoeibaar in voor de verbetering van levensomstandigheden in Suriname. We streven naar volledige transparantie over hoe we de genereuze bijdragen van onze donateurs en supporters inzetten. Onze jaarlijkse financiële overzichten belichten deze inzet en laten zien hoe elke euro bijdraagt aan onze missie. Nu, terugkijkend op 2023, delen we met trots de impact die we samen hebben gemaakt.

Financiële Reflecties van 2023

In 2023 hebben we onze missie voortgezet met hernieuwde kracht en toewijding. Dankzij de onwankelbare steun van onze gemeenschap hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op verschillende fronten. Hieronder volgt een overzicht van onze financiële prestaties en de projecten die we hebben ondersteund.

Omzet en Donaties

In 2023 bedroeg onze totale omzet €9.649,05, een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze toename is te danken aan onze toegewijde donateurs en enkele bijzondere bijdragen:

– Maandelijkse donaties: €1.300,00
– Eenmalige donaties: €8.233,75
– Donaties van Smulpaleis Deventer: €101,30
– Donaties van SU for Us Apeldoorn: €1.400,00

Deze fondsen stellen ons in staat onze impact te vergroten en meer levens in Suriname te veranderen.

Uitgaven en Projecten

Onze totale uitgaven in 2023 bedroegen €6.285,11, gedistribueerd over diverse belangrijke projecten en operationele kosten. Dit omvat:

– Voedselpakkettenactie November: €1.052,90
– Schoolgeld Ewald P Meyer Lyceum: €1.200,00
– Theaterproject Stichting On Stage Performing Arts: €600,00
– Overige kosten die niet direct aan een project zijn toegewezen: €1.035,77

Deze projecten en activiteiten reflecteren onze toewijding aan het verbeteren van de leefomstandigheden in Suriname door essentiële behoeften en educatieve ondersteuning te bieden.

Financiële Resultaten

Na aftrek van de kosten bedroeg ons nettoresultaat voor 2023 €3.363,94. Dit bedrag zal worden toegevoegd aan onze reserves, waarmee we onze missie in 2024 en daarna kunnen voortzetten.

Deze financiële resultaten benadrukken niet alleen onze toewijding aan onze missie, maar ook de geweldige steun van onze donateurs en partners. Dankzij uw bijdragen kunnen we blijven werken aan een hoopvolle toekomst voor Suriname.

Dankwoord

We willen al onze donateurs, partners en vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun onwankelbare steun en toewijding aan Stichting Hoop voor Suriname. Uw bijdragen maken een substantieel verschil in het leven van de mensen die we samen ondersteunen. We kijken uit naar wat we in het komende jaar gezamenlijk kunnen bereiken.

VERDERE INFORMATIE 2023:

Financieel verslag: Bekijken & Downloaden

Verdeling projecten: Bekijken & Downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *