Meteen naar de inhoud
Home » Ontwikkelingen Stichting » Geef Een Kerstpakket Cadeau

Geef Een Kerstpakket Cadeau

HO HO HO..Merry Christmas!

De tijd vliegt voorbij en kerst staat al weer bijna voor deur. Een periode die staat voor gezelligheid, familie en lekker eten. Maar een kerst met eten en cadeaus is voor een steeds groter wordende groep niet vanzelfsprekend. Voor mensen die leven in armoede gaat kerst vaak gepaard met schaamte en zorgen.

Als stichting delen we samen met onze lokale partners twee keer per jaar pakketten uit. Aan het eind van dit jaar willen wij samen met u, 100 personen tijdelijk verlichting bieden met een kerstpakket. Met het verstrekken van een voedselpakket bestaande uit basisgoederen ter waarde van 25 euro is een gezin(afhankelijk van het aantal personen) een tot twee weken is voorzien van voeding. Kortom met uw bijdrage van 25 euro help u heel concreet een kwetsbaar gezin of individu in Suriname. Samen kunnen wij op deze manier anderen een fijne kerst bezorgen. Doet u een of meerder pakketten cadeau?
 

Klik op de onderstaande knop voor de donatie


Theaterproject Suriname

Zes studenten zijn in de gelegenheid gesteld om een jaar lang theaterlessen te volgen bij theaterschool On Stage Performing Arts. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Dankzij uw steun hebben deze kinderen de kans om hun talenten (verder) te  ontwikkelen. Ons theaterproject is een doorlopend project, u kunt dus blijvend financiële steun bieden aan deze jonge studenten.

(de bovenstaande foto heeft geen betrekking op dit bericht)


KOrte nieuwsberichten

Afscheid Ashley Leysner
Per 1 november nemen we helaas afscheid van onze secretaris Ashley Leysner. Zij heeft een waardevolle bijdrage geleverd in de oprichting en ontwikkeling van de stichting. We zijn haar zeer erkentelijk voor haar inzet in de strijd tegen armoede!


Nieuw bestuurslid
Per 1 november zal Marieke Rinsma de functie van secretaris vervullen. Wie is Marieke? 

Ik ben Marieke Rinsma, 35 jaar, getrouwd en 3 kinderen. Wij wonen in Schalkhaar en ik ben werkzaam in Deventer in de hulpverlening. Ik ga de rol als secretaris oppakken binnen deze mooie Stichting. Het is fijn dat ik op deze manier mijn bijdrage kan doen voor mensen die elke dag moeten leven in armoede.


Recyclen voor het goede doel
Geef Hoop voor Suriname op voor een emballage actie bij uw lokale supermarkt. Het is een kleine moeite, maar het levert vaak een mooi bedrag op. Met deze inkomsten kunnen wij de mensen in Suriname ondersteunen d.m.v. onze projecten. Het is een kleine moeite, maar  Wij zorgen voor eventueel promotiemateriaal. Stuur ons een mail en doe mee.   #allebeetjeshelpen


Actie voor de stichting
In Deventer hebben een aantal jonge meiden armbandjes gemaakt en verkocht. Een mooi initiatief!  De opbrengst van140 euro  wordt gebruikt om schoolspullen voor kinderen in het basisonderwijs aan te schaffen. Heeft u ook een leuke actie in gedachten ten behoeve van de stichting? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee!


Hoop voor Suriname in Suriname
Eind november zijn Andrew Breeveld (voorzitter) en Marieke Rinsma (secretaris),  in het kader van de stichting, voor een kort bezoek in Suriname. De week staat inmiddels al volgepland met een bezoek aan de lopende projecten, ontmoeting met de samenwerkingspartners en verschillende inwoners. In de volgende nieuwsbrief doen ze verslag van de reis. 


Laptops inzamelen
Veel studenten in het voortgezet onderwijs in Suriname beschikken niet over een laptop. Wij willen hier graag een bijdrage aan leveren. Heeft u thuis nog een oude laptop die u niet meer gebruikt? Dan komen we graag met u in contact. We hopen binnenkort een aantal laptops op te sturen naar Suriname. Stuur ons een mail

Partner van Hoop voor Suriname
Wordt u ook een vaste partner van de stichting? Met een maandelijkse bijdrage van (minimaal) 15 euro en voor de duur van 1 jaar, ontvangt u een mooie originele Surinaamse hangmat. Stuur ons per mail uw adresgegevens en de hangmat wordt gratis thuis opgestuurd.


Sharing is caring. Help meer bekendheid te geven aan Hoop voor Suriname en deel deze nieuwsbrief.

Blijf ons volgen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *