Meteen naar de inhoud
Home » Ontwikkelingen Stichting » Ontspannen in een surinaamse hangmat

Ontspannen in een surinaamse hangmat

Ook u kunt deze zomer in een echte Surinaamse hangmat liggen en genieten van lekkere zonnige dagen!


We zijn ontzettend blij met onze vaste partners. Net als ons, gedreven met het verlangen om armoede in Suriname uit te roeien. Samen zijn we ervan overtuigd dat armoede moet stoppen. Want op het moment dat je leeft in armoede gaat dit gepaard met een overmaat aan ellende. Geen tot beperkt toegang tot gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting, veiligheid en voeding. De gevolgen zijn destructief, niet te overzien en kunnen zelfs leiden tot generatiearmoede.

Wordt u ook een van onze partners? Een vaste donateur draagt bij aan de duurzaamheid van onze projecten en biedt ons de mogelijkheid tot uitbreiding.

Als u besluit om voor minimaal 15 euro per maand en voor de duur van 1 jaar de stichting te ondersteunen, ontvangt u een prachtige Surinaamse hangmat. De eerste 10 personen ontvangen elk een gratis hangmat thuis toegestuurd.


Wat gebeurt er met uw donatie? Die maakt het mogelijk dat jongeren het onderwijsproces kunnen doorlopen en daarmee de kans om armoede verkleinen. Uw donatie maakt het realiteit dat kinderen in armoede niet in een sociaal isolement terecht komen en deel kunnen nemen aan theateractiviteiten. Maar uw donatie zorgt er simpelweg ook voor, dat er eten op tafel is.  

“Ik steun de stichting omdat ze goed werk doen. Mooi om te zien hoe zij zich inzetten voor hun medemens in Suriname. Het is dankbaar werk waar de Stichting zich hard voor inzet”

Niels van Gink
Partner Hoop voor Suriname

 U kunt door hier te klikken , uw donatie instellen. Stuur uw adresgegevens vervolgens naar info@hoopvoorsuriname.nl .


Hartelijk dank voor uw steun en een fijne zomervakantie toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *